Diego dalla Palma Eye Pencil молив за очи

Diego dalla Palma Eye Pencil молив за очи
Diego dalla Palma Eye Pencil молив за очи
цвят 02 17 см

Код: DDP0143 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Diego dalla Palma Eye Pencil
Характеристика

Описание:
Eye Pencil от марка diegodallapalma е мек и удобен молив за очи, с който Вашият поглед ще бъде изразителен и привлекателен. Неговата специална формула позволява моментално оцветяване и изключителна точност на линията, която леко и естествено се слива с грима на очите.  Усетете дълготрайното усещане за съвършен и изразителен поглед с практичния молив  Pencil от марка diegodallapalma.

Действие:

  • Прецизна линия 
  • Моментално оцветяване
  • Лесно и естествено се слива с грима очите
  • Дълготраен ефект

Начин на използване:
Поставете молива за очи над или под миглите и с леко движение нарисувайте линия.

Характеристика

Цвят
кафяв

За марката Diego dalla Palma

Описание на марката | Марка diegodallapalma е създадена в италианския град Милано около 1970. Благодарение на професионалните умения , нетрадиционните идеи и революционните технологии,  чиято концепция е представена по ироничен и нетрадиционен начин, diegodallapalma за съвсем  кратко време става международно известна козметична марка.
Луксозната козметика, вдъхновена от италианските традиции в изкуството, е предназначена за претенциозни жени, които не смятат своята перфектна външност за нещо естествено.  За изключителната грижа за женската красота тази марка предлага широка гама от продукти и дори онлайн-консултации.  Професионалистите са в състояние да ви посъветват какъв стил да изберете,  за да сте неустоима. Можете да избирате между строгия класически, провокативния, модерния или елегантния стил, които винаги перфектно подчертават вашата личност така, че да бъдете повече от доволна.
Основното мото на фирма diegodallapalma е „ да прекрачим границите на цветовете“! Експериментиране с нови тенденции, иновационна и приятна консистенция на продуктите с много активни съставки, ефективност, удобно използване и безкрайна издържливост – това е козметиката diegodallapalma, която е проектирана така, че да следва стриктнов всички изисквания на луксозната козметика. – качество и удобство, които ще оцени всяка жена, която мечтае за съвършен make-up  и модерен привлекателен външен вид!

Оценка Diego dalla Palma Eye Pencil