Diego dalla PalmaLiscioalvento изглаждаща течност За коса

Diego dalla Palma Liscioalvento изглаждаща течност За коса
Diego dalla Palma Liscioalvento изглаждаща течност За коса
150 мл.

Код: DDP00422 | Този продукт не е в наличност

Описание Diego dalla Palma Liscioalvento
Характеристика

Грижата без изплакванеDiego dalla Palma Liscioalvento придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.

Характеристики:

  • укротява непокорната коса
  • въздейства срещу накъдряне на косата
  • притежава антистатичен ефект

Начин на употреба:
Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.

Характеристика

Консистенция
флуид
Тип коса
всички видове коса
Ефект
изглаждане на косата
Тип на скалпа
нормален скалп
Проблем с косата
непокорна коса

За марката Diego dalla Palma

Описание на марката | Марка diegodallapalma е създадена в италианския град Милано около 1970. Благодарение на професионалните умения , нетрадиционните идеи и революционните технологии,  чиято концепция е представена по ироничен и нетрадиционен начин, diegodallapalma за съвсем  кратко време става международно известна козметична марка.
Луксозната козметика, вдъхновена от италианските традиции в изкуството, е предназначена за претенциозни жени, които не смятат своята перфектна външност за нещо естествено.  За изключителната грижа за женската красота тази марка предлага широка гама от продукти и дори онлайн-консултации.  Професионалистите са в състояние да ви посъветват какъв стил да изберете,  за да сте неустоима. Можете да избирате между строгия класически, провокативния, модерния или елегантния стил, които винаги перфектно подчертават вашата личност така, че да бъдете повече от доволна.
Основното мото на фирма diegodallapalma е „ да прекрачим границите на цветовете“! Експериментиране с нови тенденции, иновационна и приятна консистенция на продуктите с много активни съставки, ефективност, удобно използване и безкрайна издържливост – това е козметиката diegodallapalma, която е проектирана така, че да следва стриктнов всички изисквания на луксозната козметика. – качество и удобство, които ще оцени всяка жена, която мечтае за съвършен make-up  и модерен привлекателен външен вид!

Оценка Diego dalla Palma Liscioalvento