Dermacol Bronzing Palette бронзираща палитра

Dermacol Bronzing Palette бронзираща палитра
Dermacol Bronzing Palette бронзираща палитра
9 гр.

Код: DER1762 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Dermacol Bronzing Palette
Характеристика

Палитрата за контуриране за лицето Dermacol Bronzing Palette изразява чертите на вашето лице и осигурява очарователен и професионално изглеждащ грим.

Характеристики:

  • озарява
  • подчертава контурите на лицето
  • пудрена текстура

Начин на употреба:
Нанесете по-светлите оттенъци нанесете в зоните на лицето, които искате да изразите, по-тъмните нанесете в зоните, които искате визуално да стесните или прикриете.

Характеристика

Активни вещества
витамин E

За марката Dermacol

Чешката козметика Dermacol повече от половин век се грижи за красотата на жените. Тя се ражда във филмовите студия на Прага, когато експертите във филмовия грим се свързват с дерматолозите от Института за медицинска козметика в Прага. Съвместно създават прикриващия фон дьо тен Dermacol, не само за филмовите екрани, но и за нормална употреба.

Dermacol Make-Up Cover възниква като един от първите в света и бързо става огромен хит, който достига дори до Холивуд. През 90-те години козметиката Dermacol се отделя от филмовите студия, и като независима и все още напълно чешка марка, е символ на красотата за редица поколения жени.

Продуктите на Dermacol са успешни и извън границите на Чешката република и днес ще намерите марката в повече от 60 страни по света. През последните години продуктите на грижовната козметика започват да откриват и мъжете, за които компанията представи първата комплектна мъжка линия Dermacol.

Оценка Dermacol Bronzing Palette