Curaprox 3960 Super Soft четки за зъби

Curaprox 3960 Super Soft четки за зъби 3 бр.
Curaprox 3960 Super Soft четки за зъби 3 бр.
нюанси 3 бр.
21,95лв.

Код: CUR02167 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Описание на продукта Curaprox 3960 Super Soft

Наистина старателно измиване на зъбите с грижа и за венците ви. Четката за зъби Curaprox Toothbrush 3960 Super Soft е създадена така, че при миене да оказвате натиск без риск от раздразнение на венците.

Гъвкавата глава на четката има 3960 влакна CUREN®, които осигуряват ефективно отстраняване на зъбната плака. Всички влакна са с еднаква дължина и благодарение на заоблените си краища не увреждат зъбния емайл или венците. Осмоъгълната дръжка на четката приляга добре в ръката и улеснява миенето на зъбите под оптимален ъгъл.

Характеристики:

  • щадящо отстранява зъбната плака и в пространството между зъба и венеца
  • патентованите влакна CUREN® с диаметър 0,12 мм не променят здравината си дори и след намокряне
  • гъвкавата скосена глава лесно достига и до труднодостъпните места
  • намалява риска от нараняване на венците
  • приляга удобно в ръката благодарение на ергономичната си форма

Начин на употреба:
Нанесете малко количество паста върху навлажнените влакна на четката. С нежни кръгообразни движения почистете зъбите от всички страни. След това изплакнете устата с вода.

За марката Curaprox

p>Швейцарската марка Curaprox Ви дава хигиена на устната кухина с нови, новаторски решения, които  помогнат да се гарантира здравето на вашите зъби. Характерно е ,че Curaprox се състои от специално разработени продукти, предназначени за хигиена на устната кухина, което възниква въз основа на нови знания. Развитието на всеки продукт е придружен от задълбочени изследвания и проучвания, за да се гарантира тяхното качество и ефективност. Curaprox се ангажира да повиши осведомеността за значението на устната хигиена и профилактика.

Оценка Curaprox 3960 Super Soft