Curaprox 1560 Soft четки за зъби soft

Curaprox 1560 Soft четки за зъби soft
Curaprox 1560 Soft четки за зъби soft
3 бр.

Код: CUR01164 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino8 в кошницата и вземете 8% отстъпка от всички продукти за жени.

Описание на продукта Curaprox 1560 Soft

Опитайте една по-нежна грижа за зъбите си. Четката за зъби Curaprox 1560 Soft има еднакво дълги влакна със заоблени краища, благодарение на които миенето на зъбите е изключително щадящо, без риск от увреждане на зъбния емайл. Влакната са произведени от патентования материал CUREN®, който, за разлика от найлона, не променя характеристиките си, дори и след намокряне, и по този начин запазва формата си за по-дълго време.

Леко скосената глава на четката с гъвкава шийка позволява лесно почистване и на трудно достъпните места, каквито са задната страна на предните зъби или най-крайните кътници.

Характеристики:

  • 1560 заоблени влакна CUREN® с диаметър 0,15 мм
  • почиства щадящо зъбите, включително пространството между зъба и венеца
  • не уврежда зъбния емайл и венците
  • гъвкавата четка с осмоъгълна дръжка позволява почистване на зъбите под оптимален ъгъл

Начин на употреба:
Върху навлажнената четка за зъби нанесете паста за зъби и с нежни кръгообразни движения почистете зъбите от всички страни. След това изплакнете устата с вода.

За марката Curaprox

Швейцарската марка Curaprox Ви дава хигиена на устната кухина с нови, новаторски решения, които  помогнат да се гарантира здравето на вашите зъби. Характерно е ,че Curaprox се състои от специално разработени продукти, предназначени за хигиена на устната кухина, което възниква въз основа на нови знания. Развитието на всеки продукт е придружен от задълбочени изследвания и проучвания, за да се гарантира тяхното качество и ефективност. Curaprox се ангажира да повиши осведомеността за значението на устната хигиена и профилактика.

Оценка Curaprox 1560 Soft