Cuba Black тоалетна вода за мъже

Cuba Black тоалетна вода за мъже
Cuba Black тоалетна вода за мъже
100 мл.
16,20лв.

Код: CUB0004 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Cuba Black
Състав

Мъжкият аромат Cuba Black представлява добро настроение, самочувствие и оригинален стил. Този, който го използва, има добър вкус и успех при жените. Парфюмът Black се крие в оригинален флакон с формата на пура.

Уханието за мъже Cuba Black е образувано от цитрусови, дървесни и флорални есенции.  Очарователният аромат на бергамот е изключително добре допълнен от нежен прелестен жасмин.  Освежаващите и сочни цитрусови акорди се отразяват в топлата и тайнствена дървесина, придаваща на цялата композиция невероятно съблазнителен характер. Луксозният мъжки парфюм на марката Cuba можете да носите през целия ден. Той е и отличен избор и за вечерно официално събитие.

Мъжкият Black на марката Cuba ще завърши Вашия стил и веднага ще впечатлите всички около Вас. С този аромат ще се чувствате винаги спретнати и секси.  

Състав

композиция
бергамот, жасмин, цитруси, дърво
Вид аромат
Дървесни

За марката Cuba

Парфюм Cuba | Cuba - аромат, вдъхновение и оригиналност. Марката Cuba обогатява уханието на напълно оригинални, високо качествени и достъпни френски парфюми както за мъже, така и за жени. Предлаганите парфюми Cuba винаги отразяват най-новите световни тенденции, които представят зашеметяващо оригинални колби и вдъхновяващи имена.
Производителите на парфюми Cuba не пропускат нито едно важно събитие в областта на ароматите, парфюмни търговски изложения в Париж, Болоня, Сао Пауло и Москва, следят модните тенденции и се вдъхновяват от пътуванията си.
Парфюмите Cuba винаги са оригинални и в красиви флакони, вдъхновени от известните кубински пури. Благозвучни са им имената като Cuba Carnaval, Cuba mexico Maya или CubaCity Holywood, предполагат, че това са аромати за любителите на оригиналност. Ароматите за мъже Cuba имат приятен състав от пресни нотки на  ориенталски тютюн. Дамските парфюми крият цветя и романтични нотки на пресни цитруси
С парфюмите от Cuba ще намерите вдъхновение на всички сетива.

Оценка Cuba Black