Collistar Pure Actives Anticellulite Capsules Caffeine+Escin кофеинови капсули против целулит

1×
Collistar Pure Actives Anticellulite Capsules Caffeine+Escin кофеинови капсули против целулит
Collistar Pure Actives Anticellulite Capsules Caffeine+Escin кофеинови капсули против целулит
14 бр.

Код: COL1011 | Този продукт не е в наличност

Описание Collistar Pure Actives Anticellulite Capsules Caffeine+Escin
Характеристика

Избавете се от нежелания целулит веднъж за винаги. Кофеиновите капсули против целулит Collistar Special Perfect Body комбинират действието на ефективно изгаряне на мазнините с грижа, която влияе срещу несъвършенствата, появяващи се във връзка с целулита. С всяко следващо нанасяне кожата на всички проблемни зони ще става по-мека, изгладена и здрава.

Характеристики:

 • помага за изгаряне на мазнините
 • редуцира негативните последици от целулита върху кожата
 • намалява видимата портокалова кожа
 • кожата е по-мека, изгладена и здрава
 • комбинира дълготраен и незабавен ефект
 • изключително ефективни и чисти съставки за гарантирани резултати
 • подходящо и за професионален антицелулитен масаж
 • действа при всички типове целулит, включително и такъв в напреднала фаза

Съставки:

 • кофеин – подпомага изгарянето на мазнините
 • есцин – за незабавно третиране на несъвършенствата по кожата
 • не съдържа вода, консерванти, аромат, алкохол, оцветители

Начин за нанасяне:
Антицелулитните капсули Collistar Special Perfect Body са предназначени единствено за външна употреба. Отворете капсулата и с масажни движения в посока нагоре втрийте съдържанието ѝ в кожата. Движете се от глезена към бедрата. Използвайте самостоятелно или в комбинация с други антицелулитни продукти. Капсулата може да ви послужи и като начална грижа преди нанасяне на подобни продукти.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Pure Actives Anticellulite Capsules Caffeine+Escin1