Collistar Professional Eyebrow Pencil молив за вежди

2×
Collistar Professional Eyebrow Pencil молив за вежди
Collistar Professional Eyebrow Pencil молив за вежди
Препоръчителна цена на дребно
39,90лв.

Спестете 45%
цвят 2 Tortora 1.2 мл.
21,70лв.

Код: COL0287 | в наличност повече от 3 бр.
1
Подарък за вас
Изберете червило или 15 мл хидратиращ крем в кошницата безплатно с покупката на поне два продукта Collistar.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Collistar Professional Eyebrow Pencil
Характеристика

Описание:

Моливът за вежди Collistar Professional Eyebrow Pencil е незаменим помощник при оформянето на перфектни вежди. Придава на веждите ви необходимите форма и гъстота като едновременно с това запазва естествения им вид. Специалната четчица помага при нанасяне. Придайте на веждите си правилната форма с висококачествения молив за вежди на мараката Collistar.

Ефекти:

• лесна употреба

• естествен ефект

• перфектна форма на веждите

Начин на употреба:

Внимателно очертайте веждите според необходимостта. Помагайте си с четката за разнасяне на  цвета равномерно, срешете веждите.

Характеристика

Цвят
кафяв

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Professional Eyebrow Pencil2