Clinique Fresh Pressed

козметичен пакет I.

1×
Clinique Fresh Pressed козметичен пакет  I.
козметичен пакет I.
49,90лв.

Код: CLK2288 | Повече от 20 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: 1 x Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10% 8,5 ml + 7 x Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C 0,5 g

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 22.05.2019 г.
Clinique Fresh Pressed
козметичен пакет I. | 49,90лв.

Характеристика

Възраст
за всички възрастови групи
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката Clinique

Марката Clinique е основана през 1968 год. от Estée Lauder (Есте Лаудер). Поводът за това е интервю с дерматолог, публикувано в модното списание Vogue. Поставеният въпрос в статията я вдъхновява да създаде първокласна хипоалергенна козметика за всеки тип кожа.

Козметиката Clinique предлага серия продукти за чудесен грим, дамски и мъжки парфюми и цялостна грижа за лицето и тялото както за жени, така и за мъже. Всички козметични продукти-грижи на Clinique са на 100% без парфюм и са подложени на строги тестове за алергии, поради това са подходящи и за най-чувствителната кожа.

Силата на продуктите произлиза от целевите козметични препоръки, предоставени от най-добрите дерматолози. Грижата за лице Clinique в 3 стъпки е уникална разкрасяваща концепция. Козметиката Clinique е идеална за най-лесната и най-подходящата ежедневна грижа за лицето. Опитайте ефектите на тази козметична марка, която точно се адаптира към нуждите на вашата кожа.