Преминете към основното съдържание

Christophe Robin

Christophe Robin

Когато се развие пълният потенциал на косата, започват да се случват чудеса. И точно заради това, целта на френската марка Christophe Robin е да намери във всеки тип коса най-доброто, което се крие в нея. Приятните текстури и галещите сетивата аромати на продуктите от тази марка превръщат ежедневната грижа за косата в неповторимо преживяване. Christophe Robin – това е въплъщение на парижки лукс и козметика за коса, гарантираща незабавни, но и дълготрайни резултати.

 

Първите, които се наслаждават на целия спектър от цветове, създавани от фризьора и колорист Christoph Robin (Кристоф Робин), са известните модели от 90-те години, чиито коси той боядисва в рамките на безбройни кампании и модни ревюта. През 1999 г. официално се появява марката Christophe Robin и започва продажбата на първите продукти грижа – емблематичната регенерираща маска с опунция излиза на бял свят през 2012 г. През 2013 г. в световен бестселър се превръща почистващият пилинг Christophe Robin Scrub with Sea Salt, който възстановява равновесието на чувствителния скалп.

Опитайте и вие луксозната козметика за коса с висококонцентрирани и едновременно с това щадящи съставки. Всеки от шампоаните Christophe Robin, например, ще се погрижи за съвършеното измиване на косата ви, без да предизвиква избледняване на цвета. Не пропускайте и известния ексфолиращ шампоан Christophe Robin Scalp Scrub with Sea Salt. А тези, които търсят щадяща алтернатива на перманентната боя за коса, със сигурност ще харесат тониращия гел Christophe Robin Temporary Color Gel, който скрива побелелите места, но в същото време може да се отмива постепенно.

пълен текст скрий текста