Chloé Rose Tangerine тоалетна вода за жени

Chloé Rose Tangerine тоалетна вода за жени
Chloé Rose Tangerine тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
192,00лв.

Спестете 39%
75 мл.
118,00лв.

Код: CHL03705 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Chloé Rose Tangerine
Състав

Позволете на света да види вашата женственост – решителна и свободна. Дамската тоалетна вода Chloé Rose Tangerine я превежда на своя ароматен език толкова красноречиво, че всички ще я забележат.

  • плодово-цветен аромат
  • първият аромат Chloé с оранжева панделка
  • представен през 2020 г.

Съставки на аромата
Още в увода ще ви зашеметят освежаващите нотки на мандарина, които внасят в аромата слънчево сияние. След малко на преден план излиза касисът, който придава на аромата акцент. Розата пък внася в композицията чистота и деликатност. Сладко-дървесният кедър с меки нотки на бяла амбра затварят всичко и приятно закръглят аромата.

История на аромата
Този съвременен плодов аромат, към който лесно се създава зависимост, се различава от култовия Chloé от 2008 г. с ароматната си композиция. Докато в оригиналната парфюмна вода доминират пудрови и розови нотки, тоалетната вода Chloé Rose Tangerine излъчва предимно свежест благодарение на комбинацията от мандарина и касис.

Нежният оранжев цвят на аромата Chloé Rose Tangerine подчертава плодовия му характер. Панделката на гърлото също е в необичаен оранжев цвят, но формата на флакона запазва минималистичния си дизайн, който е сякаш създаден за съвременната уверена в себе си жена. Актрисата Люси Бойнтон е лице на аромата предимно заради естествената си красота, както и поради факта, че перфектно олицетворява духа на момичето, за което е създаден ароматът.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
касис, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, бял мускус
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Chloé

Свобода, лекота и женственост – това са принципите, които марката Chloé изповядва още от своето основаване. Историята на Chloé започва да се пише през 1952 година в Париж, когато Gabrielle Aghion (Габи Агион) и Jacques Lenoir (Жак Леноар) предлагат на пазара собствена модна колекция. Те са едни от пионерите в освобождаването от стриктните изисквания на haute couture и предлагат на своите клиенти по-удобната и по-ясна линия ready-to-wear.

През 1975 година модната къща предлага първия парфюм, аромат който възбужда романтика в душата на всяка жена. Марката Chloé е една от малкото, които са насочени единствено и изключително към дамските аромати. В света на Chloé жените са кралици – уверени, безгрижни, романтични и замечтани.

Със създаването на парфюмната вода Chloé Chloé, която величае дамската женственост, нежност и привлекателност, марката е незаличимо записана в парфюмерийната история. И днес характерните цветно-дървесни аромати Chloé са емблематични и незаменими за жените по цял свят.

Оценка Chloé Rose Tangerine