Calvin Klein Eternity Flame парфюмна вода за жени

Calvin Klein Eternity Flame парфюмна вода за жени
Calvin Klein Eternity Flame парфюмна вода за жени
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
175,00лв.

Спестете 54%
100 мл.
79,00лв.

Код: CAK14983 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Calvin Klein Eternity Flame
Състав

Дамската парфюмна вода Calvin Klein Eternity Flame е въплъщение на неустоимата страст. Символизира грееща възбуда и чувствена любов.

  • цветен ориенталски аромат
  • за жената, която не иска да остане незабелязана
  • чудесна за ден, но и за вечер

Съставки на аромата
Самотният увод са акорди на мандарина, които се преплитат със сърцето, създадено от цветчета на секирче. Елегантните цветни нотки чувствено допълват пикантни полутонове, които придават на аромата топлина и дълбочина, също както базата, изградена от упояващата смола лабданум.

История на аромата
Линията Eternity на марката Calvin Klein е история за любовта във всички нейни форми. Линията Eternity Flame от 2019 година разказва за палеща страст, преданост и магнетична привлекателност, на които може само да се подчините.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
фий
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
лабданум
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein Eternity Flame