BübchenBaby нежна билкова вана

Bübchen Baby нежна билкова вана
Bübchen Baby нежна билкова вана
400 мл.

Код: BUB2751 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Bübchen Baby
Характеристика

Продуктът Bübchen Baby внимателно се грижи за детската кожа при къпане.

Характеристики:

  • отмива нечистотиите
  • ухае приятно
  • не причинява раздразнение
  • поддържа естественото pH на кожата
  • хидратира и омекотява
  • създава фина пяна

Начин на употреба:
Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка. Постъпвайте според приложената инструкция.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Bübchen

Марката Bübchen, която е дъщерна фирма на швейцарската мултинационална компания Nestlé, се спциализира в производството и продажбата на козметика, предназначена за кърмачета, малки деца и бъдещи майки. В този сегмент постига голям успех.
Bübchen поставя огромен акцент върху качеството и безопасността на своите продукти. Всеки от тях, преди представянето си на пазара преминава през строги дерматологични тестове, което значително понижава риска от възникване на алергични реакции.
Шампоаните, кремовете, душ-геловете и другите продукти Bübchen съдържат само най-подбраните натурални компоненти като липов цвят, масло от жожоба или екстракт от невен. Те са високоефективни и същевременно деликатни към кожата. Плюс е и божественият им аромат.
През своите повече от петдесет години съществуване, козметика Bübchen се е превърнала в синоним на първокласната грижа за чувствителната детска кожа. Ако се решите да я пробвате, със сигурност няма да останете разочаровани. Марката Bübchen ще харесат всички бъдещи и настоящи родители, търсещи качество на разумна цена и искат най-доброто за детето си.

Оценка Bübchen Baby