BrushArt Face Sponge set гъба за фон дьо тен 3 бр

BrushArt Face Sponge set гъба за фон дьо тен 3 бр
BrushArt Face Sponge set гъба за фон дьо тен 3 бр
AQUAMARINE GREEN
23,00лв.

  • BrushArt Face Sponge set гъба за фон дьо тен 3 бр
  • BrushArt Face Sponge set гъба за фон дьо тен 3 бр
Код: BRU03911 | В наличност
1
СПИДИ
още утре понеделник 21.06.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 21.06.2021 г.

Описание BrushArt Face Sponge set

С това трио кожата на лицето ви ще бъде безупречна, както на живо, така и на снимки, без какъвто и да е филтър. Гъбичката за фон дьо тен BrushArt Face в този красив комплект е умножена по 3 и е готова да сътвори за вас грим като от професионалист. С всяка ще успявате да нанесете фон дьо тен или друг продукт за красота, точно както си го представяте.

Не ви застрашават никакви петна и дълго размазване. Тези гъбички нанасят само необходимото количество фон дьо тен, без да го попиват излишно, а освен това са красиви и меки, така че работата с тях ще бъде много приятна. Ще оставите всичките за себе си, или ще ги поделите с приятелка? Това зависи само от вас.

Характеристики:

  • комплект от три меки гъбички за разнасяне на фон дьо тен и на други продукти за красота
  • капковидната форма позволява използване върху по-голяма повърхност и по-детайлно нанасяне
  • не правят петна и разпределят добре фон дьо тена
  • с тях нанасянето е бързо и лесно
  • идеално меки са и при употреба са изключително приятни за кожата
  • при предварително намокряне не попиват излишно повече от продукта
  • в красива опаковка, която може да послужи и за подарък

Начин на употреба:
Най-напред намокрете гъбичката и изстискайте излишната вода. Разнасяйте фон дьо тена в посока към краищата на лицето, до получаване на желания резултат. С леко притискане на гъбичката можете да наблегнете с фон дьо тена или подобен продукт на определено място. След всяка употреба измивайте гъбичката с вода и подходящо почистващо средство и я оставяйте да изсъхне.

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Face Sponge set