BrushArt Cartoon Collection козметична чанта

3×
BrushArt Cartoon Collection козметична чанта
BrushArt Cartoon Collection козметична чанта
Безплатна доставка
Разпродажба
Препоръчителна цена на дребно
32,00лв.

Спестете 25%
23,90лв.

Код: BRU03717 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 5.08.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 5.08.2021 г.

Описание BrushArt Cartoon Collection

Допълнете багажа за пътувания с този красив и практичен аксесоар. Няколко са нещата, с които козметичната чантичка BrushArt Cartoon Collection ще ви впечатли. На първо място, това е уникалният дизайн, след него получавате голям обем, а накрая и интелигентно разположена еластична лента. Благодарение на нея, всичко, което сложите в чантичката, ще остане на мястото си. Това ще сложи край на козметичния хаос по време на пътуване.

Характеристики:

  • здрава козметична чантичка, идеална за пътуване
  • 2 отделения (дълбоко и плитко)
  • в по-дълбокия джоб има еластична лента, която придържа съдържанието на място
  • затваря се с цип
  • размери: 24 см × 7,5 см × 16 см

Материал:

PU, PVC

метален цип

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Cartoon Collection