Biotherm Celluli Eraser

стягащ гел против целулит

Biotherm Celluli Eraser стягащ гел  против целулит
200 мл.

Код: BIO0795 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете произволни продукти на марката Biotherm на стойност минимум 99 лв. и като подарък можете да изберете в кошницата дамски или мъжки мини туристически комплект на стойност 25 лв.
Biotherm Celluli Eraser
200 мл.

Проследяване на наличността на стока

Информация за козметиката Biotherm Celluli Eraser

Продуктът Biotherm Celluli Eraser ще ви помогне да понижите признаците на целулит и вашата кожа отново ще изглежда стегната и гладка.

Характеристики:

  • видимо редуцира целулита
  • предотвратява образуването на последващ целулит
  • лесен за приложение

Начин на употреба:
Нанасяйте върху чиста кожа всяка сутрин и вечер. Масажирайте леко. Ползвайте съгласно приложената инструкция.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Biotherm

Biotherm е хармонично съзвучие на човека с природата. Потопете се в ухаещия свят на тази уникална козметика.

Марката Biotherm е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия от водата - природен елемент, стоящ в самия зародиш на живота.

Ефектите на природния извор в Пиренеите са известни от векове. Много хора вярват, че това е извор на вечната младост. През 50-те години на миналия век е забелязано на повърхността на този извор специално вещество, чийто изключителни свойства доказват следващите изследвания на Dr. Jos Jullien (д-р Джош Жулиен). Той съчетава своите познания с опита на козметичния специалист Janine Marissal (Жанин Марисал) и съвместно полагат основите на марката Biotherm.

Водата има уникална биологична характеристика при оптимално съприкосновение с кожата на човека и при това изключителна способност да я регенерира и предпазва. Biotherm днес представлява една от най-качествените грижи за лицето и кожата, както и свежи и очарователни аромати с естествени акценти. Освежете се със силата на водата!