Biotherm Blue Therapy

козметичен пакет VIII.

Biotherm Blue Therapy козметичен пакет  VIII.
Biotherm Blue Therapy козметичен пакет  VIII.
Безплатна доставка
козметичен пакет VIII.
44,90лв.

Код: BIO05069 | в наличност повече от 1 бр.

Lait Corporel тоалетно мляко за тяло за суха кожа 100 мл. + Total Renew Oil олио за премахване на грим 30 мл. + Blue Therapy Cream-in-Oil подхранващ крем с олио 10 мл.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 23.08.2019 г.
Biotherm Blue Therapy
козметичен пакет VIII. | 44,90лв.

Характеристика

Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
суха

За марката Biotherm

Biotherm е хармонично съзвучие на човека с природата. Потопете се в ухаещия свят на тази уникална козметика.

Марката Biotherm е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия от водата - природен елемент, стоящ в самия зародиш на живота.

Ефектите на природния извор в Пиренеите са известни от векове. Много хора вярват, че това е извор на вечната младост. През 50-те години на миналия век е забелязано на повърхността на този извор специално вещество, чийто изключителни свойства доказват следващите изследвания на Dr. Jos Jullien (д-р Джош Жулиен). Той съчетава своите познания с опита на козметичния специалист Janine Marissal (Жанин Марисал) и съвместно полагат основите на марката Biotherm.

Водата има уникална биологична характеристика при оптимално съприкосновение с кожата на човека и при това изключителна способност да я регенерира и предпазва. Biotherm днес представлява една от най-качествените грижи за лицето и кожата, както и свежи и очарователни аромати с естествени акценти. Освежете се със силата на водата!