Bione Cosmetics Calendula козметичен вазелин

Bione Cosmetics Calendula козметичен вазелин
Bione Cosmetics Calendula козметичен вазелин
155 мл.

Код: BCO0616 | Този продукт не е в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Описание Bione Cosmetics Calendula
Характеристика

Кремът за тяло Bione Cosmetics Calendula се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.

Характеристики:

  • регенерира кожата
  • интензивно подхранва и омекотява
  • хидратира кожата в дълбочина

Начин на употреба:
Ползвайте при необходимост.

Характеристика

Консистенция
балсам
Тип кожа
чувствителна, суха, нормална

За марката Bione Cosmetics

Марката Bione Cosmetics принадлежи към портфолиото на чешката компания Drogerex, която се занимава с производството, продажбата и дистрибуцията на козметика и дрогерийни стоки. Bione Cosmetics следва мотото си „силата е в простота“. В състава на нейните шампоани, кремове, душ-гелове, млека за тяло и др. , няма да откриете остатъчни съставки. Акцентира се върху функционалността, а не количеството.
Специално внимание заслужават продуктите , обозначени като „БИО“, които не съдържат силикони, парабени, алкилфеноли, петролни деривати или други потенциално вредни вещества. Поради този факт, козметиката може да се използва и от хора, страдащи от различни дерматологични проблеми.
Продуктите Bione Cosmetics са разработени на базата на най-новите научни познания и преди обявяването им на пазара, преминават през строги тестове за контрол( но никога върху животни). Натуралната козметика Bione Cosmetics е ефективна, безопасна и не на последно място щадяща към околната среда. Закупуването й също няма да съсипе вашия бюджет.
Марката Bione Cosmetics със сигурност ще се хареса на всички, които искат да допринесат за опазването на околната среда и търсят качество на разумна цена

Оценка Bione Cosmetics Calendula