Преминете към основното съдържание

Дамски парфюм Chanel

26.11.2012 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Габриел Боньор  „Коко” Шанел - това е името на жената, поставила началото на световноизвестната марка Chanel.  С дизайнерските си модели и чувствените женски аромати тя спечели завинаги сърцата на дамите. Всички продукти от марката Chanel, и особено парфюмите, се радват на изключителна популярност. Нека се потопим в света на ароматите, събудили възхищението на жените от цял свят.

Chanel Allure

Ако искате да подчертаете своята женска чувственост, Chanel Allure несъмнено е правилният избор за вас. Той перфектно ще акцентира на магията, която всяка жена крие в себе си. Сладкият и опияняващ аромат представлява комбинация от свежи цитрусови плодове, жасмин и магнолия. Поглезете се с това уникално ухание, на което нито една жена не би могла да устои.

Chanel Chance

Свеж и очарователен, Chanel Chance предлага необичайна комбинация от розов пипер, лимон, ананас, жасмин и зюмбюл. Този аромат е постоянен източник на вдъхновение за всички жени, които не се страхуват от предизвикателствата и от новите преживявания. Chanel Chance е аромат на жизнеността и свежестта.

Chanel Cristalle

Chanel Cristal е сладък летен парфюм, подходящ за всекидневна употреба. Този аромат на цветя запазва своята свежест и лекота, за да Ви накара да се чувствате комфортно през целия ден

Chanel Allure Sensuelle

Мистериозен, искрящ и чувствен - това е ароматът на Chanel Allure Sensuelle. Лекотата и уханието на цветя перфектно подчертават женската чувственост и емоции. Съчетанието от цитрусови плодове, бергамот, сицилианска мандарина, българска и турска роза разкрива приятен и лек ориенталски аромат. Освободете сетивата си и подчертайте красотата си с Chanel Allure Sensuelle. Ще се почувствате на висота.

Chanel Coco

Класическият Сhanel Coco, представен още през 1984 г., остава един от най-популярните дамски аромати. Топлият цветен аромат съчетава пикантни и плодови тонове. Резултатът е приятен и  свеж  аромат с усещане за далечни източни дестинации. Chanel Coco ще подчертае индивидуалността на всяка жена.

Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle е идеален избор за младите и уверени жени, които не се страхуват да заразяват със своята жизненост. Свеж  и блестящ, този аромат е отражение на модерните времена и с него винаги ще бъдете център на вниманието.  Бъдете елегантна и забележителна с Coco Mademoiselle.

Chanel Chance Eau Tendre

Дълготраен, свеж , чувствен и  игрив е ароматът на Chanel Chance Eau Tendre. Той е предназначен специално за жените, които не се страхуват да подчертаят женската си чувственост и игривост. Сладкият цветно-плодов аромат ще привлече Вас и всеки около Вас. 

Chanel No.19

Магическият и чувствен аромат Chanel No.19, който е на пазара от 1970 г., не спира отново и отново да разкрива своите възможности. Този вечно актуален аромат на цветя ще ви изненада с дървесните си тонове и ветивер. Това омайващо ухание кара всяка жена да се чувства загадъчна и привлекателна.

Chanel No. 5

Един от най-популярните парфюми за всички времена елегантно ще подчертае вашата чувственост и женско излъчване. Луксозният аромат на Chanel No. 5 е популярен вече сред няколко поколения дами. Създаден и представен през 1921 г. и той не спира да пленява жените от цял свят. Уникалният аромат подчертава вашата индивидуалност, красота и съблазън. Няма как да не харесате тази „класика” в света на ароматите.

Chanel No. 5 Eau Premiere

Chanel No. 5 Eau Premiere е нова версия на прочутия Chanel No. 5. Подобно на предшественика си, този парфюм е с нежен и чувствен аромат, подходящ за елегантните и самоуверени жени. Разликата е в лекотата на аромата - Chanel No. 5 Eau Premiere е значително по-лек от класическия парфюм, което го прави подходящ за всякакви поводи.