AvonTrue Colour бронзиращи и тониращи перли

Avon True Colour бронзиращи и тониращи перли
Avon True Colour бронзиращи и тониращи перли
цвят Cool 22 гр.
12,60лв.

В наличност | Код: AVO5140
1
Еконт
сряда 1.12.2021 г.
Лично получаване
сряда 1.12.2021 г.

Придайте на кожата си естествен оттенък със загар независимо от сезона. Бронзиращите и тониращи перли Avon True Colour са обогатени с пигменти, които леко отразяват светлината и така лицето ви се озарява прекрасно. Насладете се на морски вид през цялата година.

Характеристики:

  • придават на кожата естествен тен със загар
  • озаряват кожата
  • с леко блестящ финиш
  • в бронзови нюанси
  • резултатът е грим без нежелани ивици

Съставки:

  • рефлексни пигменти – леко отразяват светлината

Начин за нанасяне:
Преминете леко по повърхността на бронзовите перли Avon True Colour с четка за грим. Духнете излишното количество от оцветената четка и след това нанесете по лицето.

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.