Avon Incandessence рол-он за жени

Avon Incandessence рол-он за жени
Avon Incandessence рол-он за жени
50 мл.

Код: AVO3551 | Този продукт не е в наличност

Описание Avon Incandessence
Състав

Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Avon Incandessence освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка.

Характеристики:

  • предоставя дълговременно усещане за свежест
  • предпазва от неприятната миризма
  • ефективно предпазва от изпотяване
  • изключително подходящ за подарък, заедно с аромата

Начин на употреба:
Подходящ за всекидневна употреба. Можете да повтаряте по всяко време на деня. Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.

Състав

Вид опаковка
рол он

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Incandessence