Astrid Peoкрем за напукани пети

Astrid Peo крем за напукани пети
Astrid Peo крем за напукани пети
100 мл.

Код: ASR0132 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
При поръчка над 90 лв. можете да изберете за подарък от кошницата една от кутиите Discovery Box, пълна с парфюмни и козметични хитове.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание на продукта Astrid Peo
Характеристика

Специалната грижа Astrid Peo идеално се грижи за вашите крака и ходила.

Характеристики:

  • заздравява напуканата кожа
  • отлично омекотява и подхранва
  • хидратира кожата
  • притежава регенеративен ефект
  • ускорява възстановяването на напуканата кожа
  • предпазва от изсушаване и кератинизация на кожата

Състав:

  • без парфюм

Начин на употреба:
Нанесете крема в необходимото количество по увредените зони на краката и леко масажирайте. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Характеристика

Тип кожа
суха, загрубяла

За марката Astrid

Чешката марка Astrid вече повече от 150 г. е отдадена на разработването на ефективни и безопасни продукти за красива и здрава кожа. Историята на тази фирма започва от 1847 г. когато Франтишек Прохаска отваря магазин със сапуни на една от пражките улици, а също и малък цех за сапуни, в който започва да произвежда своите първи тоалетни сапуни. Младият бизнесмен постепенно започва да установява връзки с френски производители на есенции и започва освен сапуни да изработва още козметични продукти, които отбелязват огромен успех сред клиентите. Фирма „Прохаска“ става първата исторически документирана козметична фирма в Австро- Унгария. През 60-те години на 20-ти век, фирмата стартира партньорство с глобални козметични производители като Schwarzkopf и Dior. Това партньорство отбелязва огромна промяна в производството на козметика. Към момента, марката Astrid не престава да разработва и предлага качествени козметични продукти, които са базирани на ефективната комбинация от модерни козметични съставки и методи. Можете да бъдете сигурни, че козметиката на Astrid ще гарантира най-добрата грижа и защита за кожата ви. Предложенията на Astrid са много, обхващат козметика за деца, парфюми, козметика за лице, слънцезащитна козметика и уникална козметика за грижа за цялото тяло.  

Оценка Astrid Peo