Artdeco Sharpener for Wooden Pencils острилка за козметика

Artdeco Sharpener for Wooden Pencils острилка за козметика
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils острилка за козметика
Препоръчителна цена на дребно
7,00лв.

Спестете 27%
For Wooden Pencils
5,10лв.

Код: ART2254 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
сряда 12.05.2021 г.
Лично получаване
сряда 12.05.2021 г.

Описание Artdeco Sharpener for Wooden Pencils

Острилката Artdeco Sharpener for Wooden Pencils в миг превръща тъпия връх на молива в остър и с него вашето гримиране ще бъде точно и съвършено.

Характеристики:

  • предотвратява чупене на козметичните моливи
  • има много остро ножче

Начин на употреба:
Вкарайте молива в отвора на острилката и леко го въртете в една посока до желаното заостряне. След изваждане на молива, изсипете от острилката излишния отпадък. Острилката е предназначена само за козметични принадлежности.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Sharpener for Wooden Pencils