Artdeco Rubicell Applicator апликатор за сенки

Artdeco Rubicell Applicator апликатор за сенки
Artdeco Rubicell Applicator апликатор за сенки
апликатор за сенки
2,00лв.

Код: ART2240 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта Artdeco Rubicell Applicator

Класическият едностранен апликатор Artdeco 6016 помага при ежедневното нанасяне на пудрени сенки за очи и е удобен за работа при създаването на очния грим.

Характеристики:

  • позволява точно и лесно нанасяне на сенки за очи
  • изработен от висококачествена синтетична пяна
  • може да се ползва в магнитната кутия Artdeco Beauty Box Quattro

Начин на употреба:
Ползвайте апликатора за нанасяне на класически пудрени сенки за очи и тяхното следващо разнасяне. Между отделните цветове почистете апликатора, за да предотвратите възможното нежелано смесване на различни нюанси.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Rubicell Applicator