Artdeco Magnetic Lashes магнитни мигли

Artdeco Magnetic Lashes магнитни мигли
Artdeco Magnetic Lashes магнитни мигли
03 Couture

Код: ART04282 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino8 в кошницата и вземете 8% отстъпка от всички продукти за жени.

Описание на продукта Artdeco Magnetic Lashes

Изкуствените магнитни мигли Artdeco Magnetic Lashes само за секунда ви гарантират очарователен поглед. Благодарение на вградените магнити, които взаимно се привличат, всеки може да се справи с тяхното приложение.

Характеристики:

  • за миг придават на миглите обем и дължина
  • система за закрепване с магнити, без нужда от лепило
  • изключително лесно ползване
  • произведено от висококачествени синтетични влакна

Начин на употреба:
Започнете с прикрепяне на горната част на една от двойките магнитни мигли върху горната мигла до половината на нейната естествена линия. След това максимално отворете окото и отдолу прикрепете другата част. При прилагането не ползвайте метални пинсети.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Magnetic Lashes