Преминете към основното съдържание
Armaf Bucephalus XI парфюмна вода за мъже
Armaf Bucephalus XI парфюмна вода за мъже
Armaf Bucephalus XI парфюмна вода за мъже
глава
бергамот, касис, ананас
сърце
смирна, роза, жасмин
база
мускус, дъбов мъх, ванилия, амбра
Вид ароматОриенталски, Пикантни

Най-добрият ход в живота, както и в шаха, винаги е – направеният! Открийте невероятно свежата и многолика парфюмна вода за мъже Armaf Bucephalus XI за модерни, взискателни и смели мъже, които вземат решенията си съзнателно и уверено. Невероятно мъжкият аромат е вдъхновен от коня, единствената шахматна фигура, която може да "скача" над други фигури. Осмелете се да скочите в един фантастичен свят на аромати! 

  • ориенталско-пикантен аромат за взискателни мъже
  • идеален както за деня, така и за специални поводи
  • подчертава мъжкото привличане

Състав на аромата
Пикантният бергамот се среща с плодови аромати на касис и екзотичен ананас в началото. Сърцето е истинско удоволствие за сетивата. Примамливата смирна е преплетена с интензивна роза и деликатен жасмин, за да създаде изискана комбинация, която придава на цялата композиция на аромата чудесния мъжествен характер. В необикновено интензивната основа, ароматът е елегантно закръглен със съблазнителни есенции от мускус афродизиак, землист дъбов мъх, амбра и нотка на деликатна ванилия.

История на аромата
Мъжкият аромат от 2019 г. е представен в изкусно изработена бутилка, която се вписва идеално в концепцията на аромата. Кръглото тяло на бутилката веднага хваща окото с наситения си червен цвят, който символизира смелост, сила и решителност. Той е увенчан от майсторски проектирана черна капачка, която олицетворява шахматен кон. Благороден, широк надпис разкрива името на аромата и стилно завършва смелия дизайн на бутилката.

ArmafBucephalus XI парфюмна вода за мъже

3×
149,40лв.
По-изгодно с 34 %
100 мл.
97,90лв.

в наличност повече от 1 бр. | 97,90лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: ARF03351
1
Искам да науча повече за гравирането
СПИДИ
понеделник 20.05.2024 г.
Лично получаване
понеделник 20.05.2024 г.