Argan OilPack хидратиращи чорапи

3×
Argan Oil Pack хидратиращи чорапи
Argan Oil Pack хидратиращи чорапи
хидратиращи чорапи

Код: ANO1449 | Този продукт не е в наличност

Описание Argan Oil Pack
Характеристика

Описание:

Хидратиращите чорапи Xpel Argan Oil са отличен помощник в борбата със сухата кожа на ходила. Подхранващият състав с бамбуково и арганово масло гарантира на сухата и напукана кожа дълготрайни хидратиращи ефекти. Чорапите Xpel Argan Oil бързо успокояват усещането за дискомфорт и оставят кожата приятно мека и хидратирана.

Ефекти:

• улесняват  проникването на подхранващите съставки дълбоко в кожата

• регенерират

• хидратират

• успокояват

• омекотяват и изглаждат грубата кожа

Състав:

• арганово масло- още наричано и „мароканско масло“, съдържа множество активни съставки- витамини А Е и F,есенциални мастни киселини, ненаситени мастни киселини, многоефектно регенерира увредената и суха кожа

•  масло от шеа - подхранва и регенерира сухата кожа

Тип кожа:

Подходящи за всички типове кожа, особено за суха кожа.

Начин на употреба:

Използвайте само на сухи и почистени ходила.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
Хидратация, подхранване
Активни вещества
бамбуково масло, арганово масло

За марката Argan Oil

Марката Argan Oil използва в своите козметични продукти даровете на природата и главна съставка представлява аргановото масло. Аргановото масло е тайната на красотата на мароканските жени в продължение на векове. Богатият състав на активни съставки, включително антиоксиданти, доказано лекуват кожата в дълбочина и я хидратират, като съхраняват младостта и свежестта й. Аргановото масло се грижи също за косата и кожата на косата.
В препаратите на марката Argan Oil повече от 10 години са съчетани новите технологии със старите доказани рецепти. Аргановото масло еднозначно заменя недостатъка на есенциални мастни киселини, които предизвикват стареене на кожата и възникване на бръчки. Витамин Е се съдържа в аргановото масло три пъти повече, отколкото в зехтина, затова неговата употреба в козметиката е незаменима.
Природните съставки, богати на активни вещества, са основа на козметичните продукти на бъдещето. Марката Argan Oil използва най-подходящите, като аргановото масло, екстракти от плодове на акай, екстракти от гоя, баобаб, ацерола, боровинка, пробиотици, смирна и куркума. Препаратите на Argan Oil са синоним за здрава и красива кожа на лицето, цялото тяло и косата.

Оценка Argan Oil Pack3