Ardell Magnetic Lashes магнитни мигли

3×
Ardell Magnetic Lashes магнитни мигли
Ardell Magnetic Lashes магнитни мигли
Double Demi Wispies
29,90лв.

  • Ardell Magnetic Lashes магнитни мигли
  • Ardell Magnetic Lashes магнитни мигли
  • Ardell Magnetic Lashes магнитни мигли
Код: ARD2103 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 21.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 21.06.2021 г.

Описание Ardell Magnetic Lashes

Очаква ви важно събитие, на което искате да изглеждате неустоимо? Копнеете за изразителен вечерен грим? Искате да усетите какво е изживяването да имате безкрайно дълги мигли? Опитайте магнитните мигли Ardell Magnetic Lashes. Те крият в себе си революционна мултимагнитна технология с шест до осем почти невидими магнита, които се разполагат върху миглите ви така, че да копират естествената линия на вашите мигли.

Отмина времето на трудното лепене на мигли или на скъпото им удължаване в салоните за красота. Постигането на съвършен поглед никога не е било по-лесно.

Характеристики:

  • максимално подчертават погледа и създават атрактивен външен вид
  • благодарение на мултимагнитната технология издържат перфектно
  • произведени са от човешки косъм – изглеждат естествено
  • съвършено копират естествената линия на миглите
  • лесно поставяне без лепило
  • могат да се използват многократно

Начин за нанасяне:
Прилепете миглите Ardell Magnetic Lashes към вашите мигли и притиснете. Горната двойка в опаковката е за горната страна на миглите, долната двойка – за долната страна горните мигли.

За марката Ardell

Американската компания Ardell се специализира в производството на изкуствени мигли. Тя е създадена през 1971 г. от съпрузите Арнолд и Сайдъл Милър. Дебютният им продукт „Duralash Individual“ веднага спечелва огромна популярност, което води до разширяването на портфолиото й с още продукти. Днес,  Ardell принадлежи към най-успешните и най-популярните световни марки в този пазарен сегмент. Мотото на марката гласи : "за всяка жена, за всяко събитие, за всеки начин на живот." Сред предложенията на Ardell ще откриете лепящи мигли, снопчета мигли, моно мигли и много други различни стилове. По-голямата част от тях са направени от стерилизиран естествен косъм. Те са изключително ефектни, лесно се поставят и отстраняват. Внимание заслужават и практичните аксесоари- лепила, апликатори, четчици за вежди и други. Продуктите Ardell се характеризират с първокласно качество и разумни цени. Тяхната уникалност се потвърждава от факта, че ги използват редица холивудски знаменитости. Марката Ardell ще заинтригува всички , които искат да имат красив и незабравим подлед, всички капризни особи, които не се задоволяват с малко и всички онези, които копнеят да бъдат атрактивни за противоположния пол.

Оценка Ardell Magnetic Lashes3