American Crew Styling Boost Powder пудра за обем

American Crew Styling Boost Powder пудра  за обем
American Crew Styling Boost Powder пудра  за обем
10 гр.
19,40лв.

Код: ACR1561 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
още утре понеделник 12.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание American Crew Styling Boost Powder
Характеристика

Продуктът за стайлинг American Crew Styling Boost Powder е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса.

Характеристики:

  • придава на косата безупречен обем и форма
  • създава матиран външен вид
  • не слягва косата
  • улеснява стилизирането

Начин на употреба:
Нанесете малко количество от продукта на суха коса и оформете в желания вид.

Характеристика

Консистенция
пудра
Ефект
Фиксация, Блясък и мекота, обем на косата, Регулиране на излишния себум
Тип на скалпа
мазен скалп

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Styling Boost Powder