Alcina Lip Duo двустранен молив за устни

Alcina Lip Duo двустранен молив за устни
Alcina Lip Duo двустранен молив за устни
цвят Cinnamon Brown

Код: ALC01819 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Alcina Lip Duo
Характеристика

Моливът за устни Alcina Lip Duo предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните.

Характеристики:

  • съчетава функциите на контуриращия молив и червилото
  • отличен помощник при оформяне на устните
  • има дълготрайна издръжливост
  • интензивен оттенък

Начин на употреба:
Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни. Можете също да изпълните целите устни.

Характеристика

Цвят
кафяв, оранжев
Активни вещества
бамбуково масло

За марката Alcina

Козметиката Alcina принася комплексна системна грижа, която задоволява индивидуалните потребности на всяка жена! Така за първи път можете да изпитате истинско задоволство от козметика, създадена точно по вашия вкус.
Главният приоритет на марката Alcina е високото качество на всички продукти, а при избора на суровини се акцентира основно върху чистотата на отделните субстанции. Всички ефективни съставки са в перфектно съотношение помежду си и са многократно тествани. Марката Alcina дава предимство на натуралните съставки като алантоин, растителни масла, витамини и други.
Историята на марката Alcina датира още от 1905 г., когато в немския град Билефелд е основан химико-фармацевтичен завод от фармацевта д-р Аугуст Волф. Тази фирма започва постепенно да предлага лекарства и високоефективни козметични продукти, между които е и успешния шампоан Alpecin.
С течение на годините, фирмата непрестанно се развива , разширява своя асортимент и поради тази причина печели доверието на клиентите. Към момента, козметиката на Alcina е достъпна и позната в повече от 35 държави по света.

Оценка Alcina Lip Duo