Weleda Rose

козметичен пакет I.

Weleda Rose козметичен пакет  I.
Weleda Rose козметичен пакет  I.
козметичен пакет I.
32,00лв

Код: WEL1459 | Повече от 20 бр. са в наличност

Rose подхранващо олио 100 мл. + хармонизиращ душ гел 200 мл.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
Weleda Rose
козметичен пакет I. | 32,00лв

Характеристика

Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Weleda

Weleda е популярна в света марка за козметика, която е уникална с качеството на своите продукти и с грижата към околната среда. Философията на марката са най-високите стандарти за качество и устойчиво използване на природните ресурси.
Фирмата Weleda сама отглежда лечебни растения в собствени градини, всички продукти са произведени с прецизни производствени процеси и само от натурални суровини. Продуктите Weleda не съдържат никакви изкуствени консерванти.
Историята на компанията Weleda датира от 1920 г., когато трима новатори - холандска лекарка, австрийски философ и химик от Мюнхен, решават да създадат лаборатория, която да се занимава с производството на фармацевтични препарати за т.н. цялостна медицина.
В продължение на своята дълголетна история, компанията Weleda продължава да разработва и произвежда фармацевтични продукти, хранителни добавки и натурална козметика. Препаратите на марката Weleda са изключително нежни към кожата и благодарение на своите свойства са подходящи за много чувствителна кожа.