Vero Profumo

                                                            Парфюми "Vero Profumo"

"Vero Profumo"- уникален аромат, с характер и чувственост. "Vero Profumo" е швейцарска серия нишови парфюми, които в своята концепция продължават традицията на най-ексклузивните класически аромати.Парфюмите "Vero Profumo" имат високо съотношение на естествени съставки и много високи концентрации. Марката се описва като резултат от щастливия съюз между традиционните техники, с акцент върху ръчното производство и модерност и се характеризира като високотехнологична.От този съюз се появяват наистина уникални авангардни, висококачествени и луксозни парфюми.

Марката "Vero Profumo" стартира през 2007 г., а нейна основателка е дизайнерката на парфюми Веро Керн. Ароматите са важна част от живота на тази забележителна жена, която още в детството си,интензивно възприема и черпи опит стъпка по стъпка. Родена през 1940 г. в Швейцария, тя първоначално започва кариера във фармацевтиката, но след дълги години, насочва енергията си към ароматерапията. Това е само малка стъпка към новата насока в живота й - парфюмерийството, към което се посвещава с основната идея да създава парфюми, събуждащи емоции.

Днес "Vero Profumo" може да се похвали с десетки действително уникални парфюми, всички създадени от самата Веро Керн. Първият от тях е дамския аромат "iKki", създаден през 2007 г. и е оригинален подарък за взискателни клиенти, запознати с френския чар. Една от най-успешните творби под крилото на марката "Vero Profumo" е вълшебната парфюмна вода за жени "Rozy" , подходяща за тези жени , които търсят изгубения рай.

Парфюмите "Vero Profumo" се уповават на философията на своята основателка, че парфюмите предлагат и се докосват до много повече от това което притежават в чистия смисъл на думата.Тайната на ароматите е  в необикновената смес от чисти, висококачествени материали, във вечния чар, изтънчената класа и силно отличителния характер. Не само парфюмите на "Vero Profumo" , но и техните опаковки също са оригинални и стилни. Веро Керн създава дизайна на флаконите според собствените си представи, а те биват произведени от стъклари от Нормандия. Формата им напомня 40-те години, а цветовете им са създадени по стар традиционен метод и подбрани така , че да  се защити ценното им съдържание. Дизайнерският каталог е много оригинален ,характерен и определено незабравим.

Изберете от портфолиото на "Vero Profumo" някоя от парфюмните води, родени от една много лична, ентусиазирана и интимна връзка на тяхната творкиня с всяка една от тях. Всеки възхитителен аромат , дело на "Vero Profumo" ще се превърне в много повече от просто аромат за Вас....

"Творим с високо качество от гледна точка на художественото и естетичното и моята цел е да отговорим на високите стандарти- както на всички тях,така и тези на моите клиенти. Винаги следвам собствената си преценка и никога никакви модни тенденции. В парфюмите търся оригиналност, богатство и чувственост. Трябва да ме изненада и да ме докосне.А аз самата обичам всичко, което ми напомня естественото ухание на кожата".

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Vero Profumo.