Vero Profumo

                                                          

 

 Парфюми "Vero Profumo"

"Vero Profumo"- уникален аромат, с характер и чувственост. "Vero Profumo" е швейцарска серия нишови парфюми, които в своята концепция продължават традицията на най-ексклузивните класически аромати.Парфюмите "Vero Profumo" имат високо съотношение на естествени съставки и много високи концентрации. Марката се описва като резултат от щастливия съюз между традиционните техники, с акцент върху ръчното производство и модерност и се характеризира като високотехнологична.От този съюз се появяват наистина уникални авангардни, висококачествени и луксозни парфюми.

Марката "Vero Profumo" стартира през 2007 г., а нейна основателка е дизайнерката на парфюми Веро Керн. Ароматите са важна част от живота на тази забележителна жена, която още в детството си,интензивно възприема и черпи опит стъпка по стъпка. Родена през 1940 г. в Швейцария, тя първоначално започва кариера във фармацевтиката, но след дълги години, насочва енергията си към ароматерапията. Това е само малка стъпка към новата насока в живота й - парфюмерийството, към което се посвещава с основната идея да създава парфюми, събуждащи емоции.

Днес "Vero Profumo" може да се похвали с десетки действително уникални парфюми, всички създадени от самата Веро Керн. Първият от тях е дамския аромат "iKki", създаден през 2007 г. и е оригинален подарък за взискателни клиенти, запознати с френския чар. Една от най-успешните творби под крилото на марката "Vero Profumo" е вълшебната парфюмна вода за жени "Rozy" , подходяща за тези жени , които търсят изгубения рай.

Парфюмите "Vero Profumo" се уповават на философията на своята основателка, че парфюмите предлагат и се докосват до много повече от това което притежават в чистия смисъл на думата.Тайната на ароматите е  в необикновената смес от чисти, висококачествени материали, във вечния чар, изтънчената класа и силно отличителния характер. Не само парфюмите на "Vero Profumo" , но и техните опаковки също са оригинални и стилни. Веро Керн създава дизайна на флаконите според собствените си представи, а те биват произведени от стъклари от Нормандия. Формата им напомня 40-те години, а цветовете им са създадени по стар традиционен метод и подбрани така , че да  се защити ценното им съдържание. Дизайнерският каталог е много оригинален ,характерен и определено незабравим.

Изберете от портфолиото на "Vero Profumo" някоя от парфюмните води, родени от една много лична, ентусиазирана и интимна връзка на тяхната творкиня с всяка една от тях. Всеки възхитителен аромат , дело на "Vero Profumo" ще се превърне в много повече от просто аромат за Вас....

"Творим с високо качество от гледна точка на художественото и естетичното и моята цел е да отговорим на високите стандарти- както на всички тях,така и тези на моите клиенти. Винаги следвам собствената си преценка и никога никакви модни тенденции. В парфюмите търся оригиналност, богатство и чувственост. Трябва да ме изненада и да ме докосне.А аз самата обичам всичко, което ми напомня естественото ухание на кожата".

пълен текст скрий текста

Съжаляваме, че не намерихте това, което търсите. Ние обаче вярваме, че благодарение на широката ни гама ще изберете друг продукт, който ще ви зарадва.