Semilac Paris Accessories Dotting Tool Уред за маникюр

Semilac Paris Accessories Уред за маникюр
Semilac Paris Accessories Уред за маникюр
Безплатна доставка
14,30лв.

Код: SEP0490 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 9.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 9.08.2021 г.

Описание Semilac Paris Accessories Dotting Tool

Точките никога няма да излязат от мода. Помощното средство за украсяване на нокти Semilac Paris Accessories Dotting Tool улеснява оформянето на нокти, осеяни с цветни точки в различни размери. Страхотният дизайн с впечатляваща дръжка ще направи приятен всеки момент, прекаран в украсяване на ноктите.

Характеристики:

  • за прецизни малки и големи точки по ноктите
  • двустранен апликатор за средни и големи точки
  • може да се използва и за създаване на извивки за френски маникюр
  • за украса на естествени и изкуствени нотки

Начин на употреба:
Потопете края на апликатора в лак или гел в избрания от вас цвят и нарисувайте с него големи или малки точици върху ноктите.

За марката Semilac Paris

Направете ноктите си перфектно изглеждащи с най-малко усилия! Полската марка Semilac Paris ви предлага широка гама гел лакове за дълготраен маникюр както от салон! Марката Semilac Paris е лидер на пазара в Полша и благодарение на лоялния подход и качеството печели доверие и популярност сред клиентите.

Грижата за ноктите със Semilac Paris е идеално решение за днешните активни жени, които искат да изглеждат привлекателни, но не искат да губят излишно време за сложно оформяне на ноктите или да прекарват свободното си време в салон за красота. С гел лаковете Semilac Paris ще постигнете перфектно изглеждащи нокти в уюта на собствения си дом.

От широката гама е достатъчно да изберете такъв нюанс, какъвто желаете! Асортиментът на марката Semilac Paris предлага всички стилове, от метални и перлени нюанси до изразителни матови.

Оценка Semilac Paris Accessories Dotting Tool