BrushArt Cartoon Collection гъба за грим с калъф

BrushArt Cartoon Collection гъба за грим с калъф
BrushArt Cartoon Collection гъба за грим с калъф
гъба за грим с калъф
16,00лв.

  • BrushArt Cartoon Collection гъба за грим с калъф
  • BrushArt Cartoon Collection гъба за грим с калъф
  • BrushArt Cartoon Collection гъба за грим с калъф
Код: BRU03741 | В наличност
1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 20.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 20.05.2021 г.

Описание BrushArt Cartoon Collection

Нека нанасянето на грим да се превърне в още по-голямо забавление. Гъбичката за фон дьо тен BrushArt Cartoon Collection е скрита в твърд калъф, който ще ви накара да се усмихнете. Кутийката също така служи като щит срещу замърсяванията. Меката гъбичка ви гарантира лесно и бързо нанасяне на фон дьо тена до всички гънки на лицето, което я превръща във ваш перфектен спътник по време на пътуване.

Характеристики:

  • гъбичка за бързо и равномерно нанасяне на фон дьо тен
  • изработена от мек материал, идеален за течен и кремообразен продукт
  • твърдият калъф предпазва гъбичката от замърсявания
  • идеален аксесоар, който се побира както в куфара, така и в дамската чантичка
  • размер на калъфа: 70 мм × 56 мм

Материал:

  • гъбичка: PU
  • калъф: PP

Начин на употреба:
Извадете гъбичката от калъфа, намокрете я, изстискайте и след това старателно разнесете фон дьо тена върху лицето. След употреба изплакнете гъбичката и я оставете да изсъхне.

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Cartoon Collection