Avon Minions For Boys одеколон за деца

Avon Minions For Boys одеколон за деца
Avon Minions For Boys одеколон за деца
150 мл.

Код: AVO08605 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Avon Minions For Boys
Състав

Флаконче с любимите съставки, игриви цветове и приятен аромат. Одеколонът за деца Avon Minions For Boys е въплъщение на детските мечти.

  • вдъхновено от любим детски герой
  • идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост

Състав

Вид аромат
други

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Minions For Boys