AvonAloha Monoi релакс пяна за вана

Avon Aloha Monoi релакс пяна за вана
Avon Aloha Monoi релакс пяна за вана
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
14,70лв.

Спестете 40%
1000 мл.
8,70лв.

в наличност повече от 4 бр. | Код: AVO08692
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Пяната за вана Avon Aloha Monoi осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.

Характеристики:

  • създава богата пяна
  • успокоява тялото и мисълта
  • омекотява кожата на цялото тяло

Начин на употреба:
Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.