Ziaja Sun

козметичен пакет I.

Ziaja Sun козметичен пакет  I.
Ziaja Sun козметичен пакет  I.
Ziaja Sun козметичен пакет  I.
Специална отстъпка
18,90лв.
Отстъпка 12%
16,60лв.

Код: ZIA04598 | в наличност повече от 1 бр.

надраскани опаковки | Съдържание на продукта: 100%

Комплектът съдържа: Ziaja Sun Lotion in Spray SPF 50+ 170 ml + Ziaja Sun Tan Accelerator 150 ml

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 20.02.2019 г.
Ziaja Sun
| 16,60лв.

Характеристика

Слънцезащитен фактор
изключително висока защита (SPF 50+)
Тип комплекти
козметичен пакет

За марката Ziaja

Изключително висококачествената козметика Ziaja съществува на пазара вече 20 г. Основател на тази полска козметична марка е фармацевтът Зенон Зиая, който решил да стартира производството на наистина квалитетна козметика, която да се грижи за кожата и едновременно с това да бъде ценово достъпна за всички жени.
Козметика Ziaja е богата на активни натурални съставки, като например козе мляко, роза, жасмин, краставица, невен, алое, лайка и какаово масло. За кожата на всяка жена, тези съставки са 100% естествени и с тяхна помощ кожата наистина " умее да работи". Ефективната сила на природните вещества помага на кожата при нейното саморегенерация.
Сред предложенията на марката Ziaja ще намерите продукти с грижа към кожата на лицето и тялото, като например дневни и нощни кремове, продукти за почистване на кожата, регенериращи и хидратиращи маски, продукти за борба с бръчките, млека за тяло или душ-гелове. С козметика Ziaja подчертавате естествената си красота и доставяте на кожата си всичко необходимо за един здравословен и привлекателен външен вид!