Zew For Men

козметичен пакет VII.

Zew For Men козметичен пакет  VII.
Zew For Men козметичен пакет  VII.
козметичен пакет VII.
40,90лв.

Код: ZEW0020 | Повече от 5 бр. са в наличност

естествен твърд сапун за тяло и лице 85 мл. + естествен твърд сапун бръснене 85 мл. + естествен твърд сапун За коса 85 мл.

1
Подарък за вас
Въведете код minus10bg в кошницата си, за да вземете 10% отстъпка от цялата си покупка над 150 лв. Отстъпката не е валидна за намалени продукти или при разпродажба.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 22.08.2019 г.
Zew For Men
козметичен пакет VII. | 40,90лв.

Характеристика

Възраст
за всички възрастови групи
Ефект
Хидратация
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
за всички типове кожа
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа
Тип на косата
всички видове коса

За марката Zew

Полската козметика Zew предлага гама сапуни за мъже, предназначени за ежедневна употреба, обогатени с дървен въглен от планината Бещади.

Гамата включва пет вида сапуни: сапун за коса, за лице и тяло, за бръснене, сапун за брада и сапун 3 в 1 за лице, тяло и коса. Полезните свойства на дървените въглища са познати и ползвани от много години. Въглищните частици абсорбират нечистотите от повърхността на кожата и по-дълбоките слоеве, това е един от най-мощните естествено срещан абсорбент. Можете сами да опитате ефективността на абсорбента!

Продуктите са опаковани в елегантни черни опаковки, символизиращи мъжественост и почистващата мощ на дървените въглища. Натуралните сапуни за мъже измиват и освежават лицето и косата със силата на неприкосновените гори на девствената природа в Полша.