Zendium Complete Protection паста за зъби за здрави зъби и венци

Zendium Complete Protection паста за зъби за здрави зъби и венци
Zendium Complete Protection паста за зъби за здрави зъби и венци
75 мл.

Код: ZND1295 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Zendium Complete Protection

Пастата за зъби Zendium Complete Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.

Характеристики:

  • надеждно почиства зъбите
  • грижи се за венците
  • ограничава образуване на зъбна плака

Начин на употреба:
Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.

За марката Zendium

Скандинавската марка Zendium, която през 1969 година е основана от микробиолога Dr. Henk Hoogendoorn (д-р Хенк Хогендорн), е специализирана в качествената грижа за зъбите. Тя е съсредоточена предимно към пастите за зъби, които по естествен начин предпазват устната кухина, подобно на самата природа.

Нашата уста съдържа система от ензими и протеини, които се грижат за нейната защита. Именно на основата на изследвания на тази система са разработени пастите за зъби Zendium, които са в съвършена хармония с устната кухина и възстановяват нейната естествена среда.

Клинично е доказано, че грижата за зъби Zendium предпазва устата, подсилва венците, предотвратява образуването на плака и гарантира свеж дъх. Пастите за зъби Zendium са фини, но ефективни и съдържат своя разпенваща съставка, която за разлика от обикновено използвания SLS е максимално щадяща към меката тъкан.

Продуктите на марката Zendium за грижата за устната кухина се препоръчват от водещите стоматолози. Следователно пастата за зъби Zendium, не би трябвало да липсва от вашата баня, независимо дали имате чувствителна уста или търсите качествена грижа за зъбите си всеки ден.

Оценка Zendium Complete Protection