ZendiumBioGum паста за комплексна защита на зъбите

1×
Zendium BioGum паста за комплексна защита на зъбите
Zendium BioGum паста за комплексна защита на зъбите
75 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: ZND1324

Пастата за зъби Zendium BioGum предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.

Характеристики:

  • надеждно почиства зъбите
  • грижи се за венците

Начин на употреба:
Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.

Скандинавската марка Zendium, която през 1969 година е основана от микробиолога Dr. Henk Hoogendoorn (д-р Хенк Хогендорн), е специализирана в качествената грижа за зъбите. Тя е съсредоточена предимно към пастите за зъби, които по естествен начин предпазват устната кухина, подобно на самата природа.

Нашата уста съдържа система от ензими и протеини, които се грижат за нейната защита. Именно на основата на изследвания на тази система са разработени пастите за зъби Zendium, които са в съвършена хармония с устната кухина и възстановяват нейната естествена среда.

Клинично е доказано, че грижата за зъби Zendium предпазва устата, подсилва венците, предотвратява образуването на плака и гарантира свеж дъх. Пастите за зъби Zendium са фини, но ефективни и съдържат своя разпенваща съставка, която за разлика от обикновено използвания SLS е максимално щадяща към меката тъкан.

Продуктите на марката Zendium за грижата за устната кухина се препоръчват от водещите стоматолози. Следователно пастата за зъби Zendium, не би трябвало да липсва от вашата баня, независимо дали имате чувствителна уста или търсите качествена грижа за зъбите си всеки ден.