Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything парфюмна вода за жени

1×
Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything парфюмна вода за жени
Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
189,00лв.

Спестете 33%
90 мл.
127,00лв.

Код: ZAV00601 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything
Състав

Не се страхувайте да изразите свободно скритата си същност! Парфюмната вода Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything с нотки на божур, ванилия или мускус перфектно подчертава личността на всяка свободолюбива жена.

  • фужер цветен аромат
  • олицетворява модерната жена и свободното състояние на ума
  • представена през 2019 г.

Съставки на аромата
Композицията се отваря от сладкото цветно съчетание на ирис и божур. След известно време композицията се допълва от силното, топло и сладостно ухание на тонка боб. В самата основа безпогрешно ще разпознаете всепроникващ мускус, който чувствено се съчетава с уникалните нотки на ванилия и папрат.

История на аромата
Това не е аромат за срамежливи момичета, които се крият в ъгъла. Парфюмът Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything олицетворява спонтанната жена, която живее свободно. Която не се страхува да действа. Която не се бои да изрече на глас това, което другите само си шепнат.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
божур, ирис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
зърна от тонка
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, fougère, мускус
Вид аромат
Цветни

За марката Zadig & Voltaire

Френската модна марка Zadig & Voltaire е символ на независимост, необвързаност и креативност. Фирмата възниква през 1997 г. в Париж и наименованието й е вдъхновено от книгата „Задиг или Съдбата", която е творба на френския философ и поет Voltaire (Волтер).

Марката Zadig & Voltaire е основана от Thierry Gillier (Тиери Жилие), внук на известния Andre Gillier (Андре Жилие), съосновател на световноизвестната марка Lacoste. Марката Zadig & Voltaire в подсъзнанието на младото поколение е олицетворение на екстравагантна мода, характерна с разкъсани тениски и рок елементи.

В същия креативен дух ухаят ароматите, който правят голямо впечатление на обкръжението и изразяват вашата оригиналност и независимост. Ако търсите неотегчителен аромат на града, на който не липсва елегантност, то Zadig & Voltaire е сътворена именно за вас!

Оценка Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything1