Yves Saint Laurent Y подаръчен комплект за мъже

Yves Saint Laurent Y подаръчен комплект за мъже
Yves Saint Laurent Y подаръчен комплект за мъже

Код: YSL09187 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Ще добавим 50 мл душ гел Y за мъже с покупката на парфюми Yves Saint Laurent от колекцията Y.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Yves Saint Laurent Y
Състав

Комплектът съдържа:

  • Y парфюмна вода 60 мл.
  • Y душ гел 50 мл.

Състав

Вид аромат
Пикантни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.

Оценка Yves Saint Laurent Y