Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer

озаряваща основа за тониране на кожата

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer озаряваща основа за тониране на кожата
Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer озаряваща основа за тониране на кожата
цвят 3 Blue 30 мл.

Код: YSL4938 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer
цвят 3 Blue 30 мл.

Проследяване на наличността на стока

Информация за козметиката Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer

Основата Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.

Характеристики:

  • отлично подготвя кожата за нанасяне на грим
  • омекотява
  • предпазва кожата

Начин на употреба:
Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице или отделните зони след употреба на дневен крем. Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.

Характеристика

Ефект
против пигментни петна, уеднаквяване, успокояване
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.