Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfection Universelle универсална компактна пудкра

1×
Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfection Universelle универсална компактна пудкра
Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfection Universelle универсална компактна пудкра
9 гр.

Код: YSL3345 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfection Universelle

Пудрата Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfection Universelle идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.

Характеристики:

  • озарява
  • осигурява свеж израз
  • придава на кожата кадифен ефект

Състав:

  • с огледалце

Начин на употреба:
С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.

Оценка Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfection Universelle1