Yves Saint Laurent L'Homme подаръчен комплект XII. (за мъже)

Yves Saint Laurent L'Homme подаръчен комплект XII. (за мъже)
Yves Saint Laurent L'Homme подаръчен комплект XII. (за мъже)

Код: YSL07067 | Този продукт не е в наличност

тоалетна вода 60 мл. + душ гел 50 мл. + балсам за след бръснене 50 мл.

Подарък за вас
Изберете за подарък 7.5 мл. парфюм Black Opium или 50 мл. мъжки душ гел Yves Saint Laurent от кошницата безплатно към вашата Yves Saint Laurent поръчка над 120 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Информация за парфюма Yves Saint Laurent L'Homme
Състав

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 60 мл.
  • душ гел 50 мл.
  • балсам за след бръснене 50 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.

Оценка Yves Saint Laurent L'Homme