Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation дълготраен фон дьо тен SPF 20

8×
Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation дълготраен фон дьо тен SPF 20
Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation дълготраен фон дьо тен SPF 20

Описание Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation
Характеристика

Кожата ви ще бъде изравнена перфектно и само вие ще знаете за несъвършенствата ѝ. Дълготрайният фон дьо тен със слънцезащитен фактор SPF 20 Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation дава на кожата високо покритие с матов финиш. Освен това се отличава с изключително дълга трайност, благодарение на която визията ви ще бъде перфектна от сутринта до вечерта. 

Характеристики:

  • предлага висока покривност на несъвършенствата
  • има приятен, леко матов финиш
  • водоустойчив, не омазнява, не запушва порите
  • предпазва кожата от вредните влияния на слънчевите лъчи и замърсяването
  • изглежда свежо през целия ден, устойчив на влага и докосване

Съставки:

  • специални гъвкави пигменти – осигуряват удобство през целия ден
  • антиоксидантен черен чай – премахва признаците на умора и бледост

Начин за нанасяне:
За по-леко покритие използвайте по-малко количество фон дьо тен. Нанесете първо на опакото на ръката си и след това разпределете от бузите, челото и носа в посока надолу и настрани. За по-добро покритие използвайте четка за фон дьо тен, върху която нанесете две капки фон дьо тен. Наслояването може да се направи също с помощта на гъбичка за грим.

Характеристика

Консистенция
флуид
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Според покривността
Средна, Висока
Слънцезащита
със SPF
Ефект
водоустойчивост, дълготраен
Цветове фон дьо тени
fair

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.

Оценка Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation8