YopeHoney & Bergamot течен сапун за ръце

Yope Honey & Bergamot течен сапун за ръце
Yope Honey & Bergamot течен сапун за ръце
500 мл.

Код: YOP0004 | Този продукт не е в наличност

Описание Yope Honey & Bergamot
Характеристика

Течният сапун Yope Honey & Bergamot пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.

Характеристики:

  • щателно измива кожата на ръцете
  • грижи се за кожата на ръцете
  • подхранва кожата
  • отстранява нечистотиите и бактериите

Начин на употреба:
Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.

Пълен списък на съставките

AQUA, COCO-GLUCOSIDE (AND) DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE (AND) GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SACCHAROMYCES FERMENT, CETYL BETAINE, SODIUM SUNFLOWERSEEDAMPHOACETATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, LACTIC ACID, GLYCERYN HONEY EXTRACT, SORBIC ACID, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PENTHENOL, ALLANTOIN, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL. Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Yope

Марката Yope предлага продукти, предимно свързани с измиването на ръцете. Невъзможно е да се преброи, колко пъти човек измива ръцете си през живота си. Честото миене на ръцете, неподходящата вода, промените във времето, но и най-често зле избраният сапун са причина кожата на ръцете да страда, да се изсушава и да остарява бързо.

Основната идея на творците на марката Yope е създаване на естествени сапуни с високо качество, щадящи кожата и природата, с оригинален състав, предлагани в модерни опаковки и на цени, приемливи за потребителите.

Продуктите на марката Yope са хипоалергенни, не съдържат изкуствени оцветители, силикони, парабени и консерванти, щадят и не дразнят кожата. 92 % от съставките, които продуктите съдържат, са естествени и висококачествени вещества. Тези продукти могат да се ползват и от деца или лица с чувствителна кожа. Опитайте качествения продукт за миене на ръцете, който просто е натурален!

Оценка Yope Honey & Bergamot