Woodwick Trilogy Botanical Gardens

ароматна свещ 609,5 гр. с дървен фитил

Woodwick Trilogy Botanical Gardens ароматна свещ  609,5 гр. с дървен фитил
Woodwick Trilogy Botanical Gardens ароматна свещ  609,5 гр. с дървен фитил
68,90лв.

Спестете 10%
609,5 гр.
62,00лв.

Код: WDW00224 | Повече от 20 бр. са в наличност

Lilac + Rose + Honeysuckle

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 28.06.2019 г.
Woodwick Trilogy Botanical Gardens
609,5 гр. | 62,00лв.

Информация за парфюма Woodwick Trilogy Botanical Gardens

Ароматната свещ Woodwick Trilogy Botanical Gardens придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.

Характеристики:

  • цветен аромат
  • пролетен аромат

Начин на употреба:
Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.

Състав

Вид аромат за бита
цветен

За марката Woodwick

Луксозните ароматни свещи Woodwick носят топлина и уют в дома и наслада за душата. Незаменимото пукане на уникалния им дървесен фитил създава ефект на горяща камина и за миг ви пренася в заснежена планинска хижа и очарователно завладяваща атмосфера. Подарете на сетивата си едно истинско интензивно преживяване!

Всяка Woodwick свещ с дървесен фитил крие няколко идеално, взаимно подхождащи си ароматни есенции. Отделните съставки се съчетават в пълен, хармоничен аромат, който ухае чудесно в цялото помещение. Качественият парафин е обогатен със соев восък, който удължава времето на горене на свещта и е биоразградим.

Автентичните ароматни композиции, характерното пукане и изтънченият дизайн на свещите радват любителите на интериорните аксесоари от 2006 година. Визуалното преживяване се подсилва от дървеното капаче, което служи и като поставка, както и от органичните форми на съдовете от ръчно издухано стъкло. Свещите Woodwick създават уют в интериора на дома и ви гарантират безброй прекрасни моменти.

Оценка Woodwick Trilogy Botanical Gardens

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!