Woodwick Sand & Driftwood aроматизатор за автомобил пълнител

Woodwick Sand & Driftwood aроматизатор за автомобил пълнител
Woodwick Sand & Driftwood aроматизатор за автомобил пълнител
15,00лв.

Код: WDW01344 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
сряда 10.03.2021 г.
Лично получаване
сряда 10.03.2021 г.

Информация за парфюма Woodwick Sand & Driftwood
Състав

Характеристики:

  • процесът на смяна е лесен и бърз
  • свеж аромат
  • аромат на чист въздух

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Състав

композиция
пясък, морска трева, плавей
Видове аромати за дома
на чистота, свеж

За марката Woodwick

Луксозните ароматни свещи Woodwick носят топлина и уют в дома и наслада за душата. Незаменимото пукане на уникалния им дървесен фитил създава ефект на горяща камина и за миг ви пренася в заснежена планинска хижа и очарователно завладяваща атмосфера. Подарете на сетивата си едно истинско интензивно преживяване!

Всяка Woodwick свещ с дървесен фитил крие няколко идеално, взаимно подхождащи си ароматни есенции. Отделните съставки се съчетават в пълен, хармоничен аромат, който ухае чудесно в цялото помещение. Качественият парафин е обогатен със соев восък, който удължава времето на горене на свещта и е биоразградим.

Автентичните ароматни композиции, характерното пукане и изтънченият дизайн на свещите радват любителите на интериорните аксесоари от 2006 година. Визуалното преживяване се подсилва от дървеното капаче, което служи и като поставка, както и от органичните форми на съдовете от ръчно издухано стъкло. Свещите Woodwick създават уют в интериора на дома и ви гарантират безброй прекрасни моменти.

Оценка Woodwick Sand & Driftwood