Wella Professionals Welloxon Perfect активираща емулсия 6 % 20 vol. за всички видове коса

4×
Wella Professionals Welloxon Perfect активираща емулсия 6 % 20 vol. за всички видове коса
Wella Professionals Welloxon Perfect активираща емулсия 6 % 20 vol. за всички видове коса
14,19лв.
1000 мл.
Код: WLL06211 | В наличност

Само за професионална употреба

1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Wella Professionals Welloxon Perfect
Характеристика

Разчитайте на винаги перфектен цветен резултат. Активиращата емулсия 6% 20 vol. за всички типове коса Wella Professionals Welloxon Perfect е предназначена за смесване с боите Koleston Perfect & Blondor, Magma и Illumina Color и осигурява точно и равномерно нанасяне на боята. Резултатът е винаги равномерен и с перфектен бляскав финиш.

Характеристики:

  • създава интензивен цвят, точно според избрания нюанс
  • елиминира появата на нежелани жълти или медни тонове
  • позволява лесно и точно нанасяне на боята
  • лесно се смесва и прилепва отлично към фолио
  • лесно се изплаква

Начин на употреба:
Смесете активиращата емулсия кремове за боядисване Koleston Perfect & Blondor, Magma и Illumina Color в правилното съотношение. Действайте според инструкцията.

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals Welloxon Perfect4